Bugun...

Hollywood'un tanınmış doktoru, kliniğinin önünde vurularak öldürüldü

Hollywood'da tanınmış bir doktor olan Hamid Mirshojae, kliniğinin otoparkında vurularak öldürüldü. İran asıllı doktor, ofisini kapattıktan bir saat sonra saldırıya uğradı. Polis, saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor ve olayın nedenini henüz açıklayamadı. Mirshojae, ünlüler, sporcular ve toplumun farklı kesimlerinden gelen hastalara hizmet veren saygın bir hekimdi. Ayrıca bağımlılık tıbbı alanında uzmanlaşmıştı. Bu trajik olay, sağlık çalışanlarının güvenliği konusunu da gündeme getirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 29-08-2024 03:51:43

Hollywood'un tanınmış doktoru, kliniğinin önünde vurularak öldürüldü

Hollywood'un tanınmış doktoru Hamid Mirshojae'nin kliniğinin önünde vurularak öldürülmesi, tıp camiasını ve hastalarını derinden sarstı. 61 yaşındaki İran asıllı doktor,ofisini kapattıktan bir saat sonra, otoparkta arabasına yönelirken saldırıya uğradı.

Polis, olayın nedenini henüz açıklayamadı ve şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Saldırganın yaya olarak kaçtığı bildirildi.

Mirshojae, ünlüler, sporcular ve toplumun farklı kesimlerinden gelen hastalara hizmet veren saygın bir hekimdi. Özellikle bağımlılık tıbbı alanındaki uzmanlığıyla tanınıyordu. Eski hastaları, onun şefkatli ve yardımsever kişiliğini övgüyle anlattı.

Olaydan birkaç ay önce, doktorun beyzbol sopalı üç kişinin saldırısına uğradığı ortaya çıktı. Polis, bu olayın son saldırıyla olası bağlantısını araştırıyor.

Mirshojae'nin ailesi, meslektaşları ve hastaları bu trajik kayıpla sarsıldı. Soruşturma devam ederken, toplum adalet ve açıklama bekliyor. Bu olay, sağlık çalışanlarının güvenliği konusunu da gündeme getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Hollywood Hollywood 3-sayfa Dünya İran Ünlüler Suç 3.Sayfa Sağlık Dünya Haberler

Türk turistin gittiği ülkede kayda aldığı görüntü ürpertti

Apar topar yönetimi topluyor

Gaziantep'te 10 yaşındaki çocuk gürültü çıkardı diye öldürüldü

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI